Acropaq AC410PB

Robuuste metalen kassalade met 8 uitneembare muntcompartimenten, 4 x 2 biljetvakken en 2 openingen om cheques/biljetten/coupons in de lade te schuiven
Eenvoudige opening door drukknop. De geldlade kan worden afgesloten door middel van de bijgeleverde sleutels.
Afmetingen: 410 x 415 x 110 mm
Kleur: lichtgrijs

De ACROPAQ kassalade AC410PB is ideaal voor veelvuldig gebruik in winkels, restaurants, kapsalons, of in elk ander plaats waar contant betaald wordt. De grootte van de lade laat toe om de bankbiljetten in 8 verschillende compartimenten, en de munten in 8 compartimenten te bewaren. De breedte van de munt compartimenten kan aangepast worden, waardoor u uw ACROPAQ geldlade kunt personaliseren zo dat de geld lade perfect aangepast is aan uw wensen.

Op de voorzijde van de lade is een druk knop door middel van dewelke u de lade makkelijk kunt openen. U ziet ook twee gleuven die u kunt gebruiken om in de geldlade grote biljetten, cheques, bonnen enz veilig in te voeren. De ingevoerde objecten worden onder de muntencompartiment bewaard. Dit laatste kan van de binnenlade uitgenomen worden, waardoor u heel eenvoudig toegang krijgt tot de ingevoerde biljetten. 

De Acropaq kassala heeft een slot en twee sleutels. Dit slot zorgt voor een verhoogd veiligheidsniveau. Wanneer u uw ACROPAQ kassalade even alleen moet laten, doe deze dan op slot met behulp van één van de twee geleverde sleutels. 

De binnenlade kan op een heel eenvoudige manier uit de kassalade genomen worden. U kunt een deksel bestellen voor de binnenlade van uw ACROPAQ AC410PB. Dit deksel komt op de binnenlade te liggen en kan afgesloten worden. U kunt dus de inhoud van de kassalade veilig transporteren, zonder heel de lade te moeten meenemen. 

Kassalade onder de toog bevestigen? Met de beugels van ACROPAQ wordt dit een kinderspel.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kassalade 41x41cm opening per drukknop Lichtgrijs

  • Merk: ACROPAQ
  • Model: AC410PB
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 53,77€

  • 49,99€

  • Incl. BTW 60,49€

Gerelateerde producten

VOORDEELBUNDEL Metalen Kassalade met USB aansturing + Ophangbeugels

VOORDEELBUNDEL Metalen Kassalade met USB aansturing + Ophangbeugels

ACROPAQ AC410USB Deze voordeelbundel bestaat uit:1) ACROPAQ AC410USB - Metalen kassalade 41x41cm / V..

6,18€ Excl. BTW: 4,99€

Tags: Kassa lade Wit AC-410 PB